Den här webbsidan använder kakor för att förbättra användarupplevelsen, genom att surfa vidare så godkänner du detta.
Den här webbsidan använder kakor för att förbättra användarupplevelsen, genom att surfa vidare så godkänner du detta.

DÄR TEKNIK OCH
MÄNNISKOR MÖTS
Med briljant ingenjörskonst förstärker vi företag och skapar värden – för våra kunder, för samhället och för planeten. Vi tror på långsiktiga relationer, hög kvalitet, hållbara lösningar och engagemang.

Tillsammans skapar vi framtidens teknik.

Hållbar innovation

  

Vi skapar hållbara tekniska lösningar, med en miljövänlig och säker design. Men för oss handlar hållbarhet även om hur vi arbetar. Därför strävar vi efter långsiktiga relationer med både uppdragsgivare och medarbetare, genom lyhördhet, nytänkande och ständigt lärande. När alla involverade är nöjda, och gärna vill fortsätta jobba tillsammans – då vet man att man har uppnått ett bra resultat.

Så började allt

  

MalmenPower grundades av två elkraftsingenjörer från Linköping. Som barndomsvänner har vi följt varandra i både utbildning och arbete, ändå sedan sjunde klass. När vi hade arbetat som konsulter i flera år ville vi ha nya utmaningar – så vi valde att själva bygga upp vårt eget konsultbolag.

Sagt och gjort. År 2018 grundade vi MalmenPower, mitt i Mjärdevi Science Park i Linköping – en smältdegel för ny teknik. Idag är vi en växande verksamhet med både nationella och internationella kunder. Du hittar oss mitt i centrala Linköping på Industrigatan 5.

Vår kultur

  

På MalmenPower är vi ett team, där vi delar passionen att tillsammans hitta de bästa lösningarna för framtidens teknik. Vi bidrar med olika synsätt och bakgrunder, och vistas på arbetsplatser med olika arbetskulturer. Därför är respekt och integritet grundläggande för oss. Tillsammans vill vi leverera på topp och ständigt utvecklas – samtidigt som vi strävar efter ett arbetsliv i balans, där vi mår bra och trivs på jobbet.

© 2020 Malmenpower AB