Den här webbsidan använder kakor för att förbättra användarupplevelsen, genom att surfa vidare så godkänner du detta.
Den här webbsidan använder kakor för att förbättra användarupplevelsen, genom att surfa vidare så godkänner du detta.

DEN TEKNISKA
EXPERTISEN DU BEHÖVER
MalmenPower är ett konsultbolag för ingenjörer, som skapar framtidens teknik. Behöver du specialkompetens i ditt projekt? Anlita oss för en konsult på plats, eller paketlösning på distans.

Våra huvudområden

Vi hjälper företag med teknisk projektledning, design, konstruktion, beräkningar, utveckling, test och verifiering inom branscherna energi, elkraft, elektronik, infrastruktur och fordonsindustrin. Med vår expertis hjälper vi dig att skapa nya tekniska lösningar – hållbart, effektivt och med engagemang.

energi

Energi

elkraft

Elkraft

elektronik

Elektronik

Infrastruktur

Infrastruktur

automotive

Fordonsindustrin

Vi skapar hållbara lösningar för framtiden

För oss är det viktigt att skapa hållbara tekniska lösningar, med en miljövänlig och säker design. Men hållbarhet för oss handlar även om hur vi samarbetar, med både kunder och medarbetare. Vi skapar därför långsiktiga relationer genom lyhördhet, nytänkande, ständigt lärande och rätt kompetens – på rätt plats.

Ett växande tekniskt team

Även om vi konsulter ofta arbetar ute hos kunden, är vi på MalmenPower ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra när det behövs. Vi strävar efter att alltid ge våra medarbetare den kompetens som krävs för uppdraget. Som konsult hos oss vill vi att du ska känna dig trygg, bekväm och glad – både på vårt kontor och ute på ditt uppdrag.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

© 2020 Malmenpower AB