Den här webbsidan använder kakor för att förbättra användarupplevelsen, genom att surfa vidare så godkänner du detta.
Den här webbsidan använder kakor för att förbättra användarupplevelsen, genom att surfa vidare så godkänner du detta.

JOBBA HOS
MALMENPOWER
MalmenPower är ett växande konsultbolag för ingenjörer, på en global marknad. Tillsammans med oss och våra kunder har du möjligheten att skapa framtidens teknik för människor, samhällen och företag. Vill du vara med?

MalmenPower är ett växande konsultbolag för ingenjörer, på en global marknad. Tillsammans med oss är du med och skapar morgondagens teknologi.

Vi söker motiverade ingenjörer

  

Är du ingenjör inom energi, elkraft, elektronik, infrastruktur, mekanik, automation eller data/informationsteknik? Då vill vi gärna höra av dig! Vi letar ständigt efter nya talanger som vill vara med och forma morgondagens teknologi tillsammans med oss.

Vår kultur

  

På MalmenPower är vi ett team, där vi delar passionen att tillsammans hitta de bästa lösningarna för framtidens teknik. Vi bidrar med olika synsätt och bakgrunder, och vistas på arbetsplatser med olika arbetskulturer. Därför är respekt och integritet grundläggande för oss. Tillsammans vill vi leverera på topp och ständigt utvecklas – samtidigt som vi strävar efter ett arbetsliv i balans, där vi mår bra och trivs på jobbet.

Bli en del av vårt team

  

Även om vi konsulter ofta arbetar ute hos kunden, är vi på MalmenPower ett sammansvetsat gäng som hjälper varandra när det behövs. Vi strävar efter att alltid ge våra medarbetare den kompetens som krävs för uppdraget. Som konsult hos oss vill vi att du ska känna dig trygg, bekväm och glad – både på vårt kontor i centrala Linköping och ute på ditt uppdrag.

Har du frågor? Hör av dig till oss!

© 2020 Malmenpower AB